Energize People Werken vanuit verbinding

WERKWIJZE

Verbinding
Wij werken vanuit betrokkenheid en verbinding met deelnemers en opdrachtgevers. Wij begrijpen wat er in mensen omgaat, ‘we know what makes them tick’.
Wij geloven in de kracht van partnership met onze opdrachtgevers. Onze programma’s zijn maatwerk en hebben concrete doelstellingen afgestemd op en met de organisatie.

 

Vier energiebronnen
Persoonlijke energie is de brandstof en de kracht waarmee je jezelf en anderen in beweging brengt om werk te verzetten. Ieder mens beschikt over vier energiebronnen: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel energie. Wij trainen en coachen mensen in bewustwording, ontwikkeling en herstel van hun energiebronnen.

Energize People energiebronnen

Fysieke energie is de kwantiteit van je energie en gaat over fitheid en conditie.

 

Emotionele energie is de kwaliteit van je energie en gaat over verbonden zijn met je eigen gevoel en verbonden zijn met anderen.

 

Mentale energie gaat over de focus van je energie.

 

Spirituele energie is de kracht van je energie en gaat over zingeving.

Kernprincipes
Wij werken in elk geval volgens een aantal kernprincipes waardoor energie vergroot. In een programma zitten deze kernprincipes verwerkt.

 

  • Pas op de plaats maken en reflecteren op de vier energiebronnen: hoe sta je er op dit moment voor fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel?
  • Versterken van persoonlijk leiderschap: meer regie voeren over je eigen energie, waarbij hoofd, hart en handen optimaal samenwerken om doelen te bereiken
  • Werken aan herstel van energie, met nadruk op regelmaat en intensiviteit
  • Richten op het ervaren van levenslust
  • Genieten en versterken van relaties en contacten
  • Bewust aanwezig zijn in het moment