Energize People Energiek werken en leven

ENERGIZE YOU

Visie

Energieke mensen zijn fit, beschikken je mentale veerkracht, geven richting aan wie ze zijn, ervaren levensvreugde en zijn bevlogen. Kortom; ze zitten lekker in hun vel en zijn van grote toegevoegde waarde voor hun omgeving. In onze programma’s gaat het niet over het ‘verbeteren’ van de persoonlijkheid maar over de ontdekking van wie we werkelijk zijn. We helpen mensen om ruimte te maken, zodat je kunt zijn wie je bent. Om vervolgens vanuit zelfinzicht leiding te nemen over je eigen vitaliteit en energie.

 

Aanbod

  • Energiek werken
  • Be Unplugged dag: stilte en reflectie dag
  • Voluit leven

 

Maatwerk
Een vitaliteitsprogramma is maatwerk voor uw organisatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact op.

Energize People Be Unplugged dag

BE UNPLUGGED DAG

Heb jij behoefte aan tijd voor jezelf om op te laden? Wil je weer in contact komen met dat wat je werkelijk verlangt? Heb je behoefte aan focus en helderheid?

De Be Unplugged dag zorgt voor ruimte, nieuwe energie en helderheid.
Ruimte en energie starten van binnenuit. Daarom beginnen we deze dag met een stilte wandeling door de duinen. Onderweg krijg je ter overweging vragen mee en zullen we soms stilstaan voor een korte Mindfulness beoefening. Na de wandeling komen we aan op een sfeervolle locatie, waar we een gezonde lunch nuttigen. In de middag gaan we op locatie verder met persoonlijke reflectie. We doen dit onder andere middels ademwerk, mindfulness oefeningen en energetisch lichaamswerk, waarbij we steeds een verbinding maken tussen hoofd, hart en lijf. Je ervaart meer energie, je ontdekt wat je echt verlangt en je creëert focus en helderheid.

 

Begeleiding:
Marieke van Werven

 

Be Unplugged dag (1 dag) – data:
Nieuwe data volgen.

Interesse? Stuur me een bericht, dan kijken we in overleg naar een geschikte datum.

 

Tijd:
9:00 – 17:00 uur

 

Locatie:
Bezoekerscentrum Kennemerduinen of Landgoed Duin & Kruidberg

Energize People Voluit Leven training

VOLUIT LEVEN TRAINING

Heb jij het gevoel dat je meer uit je leven kunt halen? Wil jij meer jouw leven gaan leiden (in plaats dat van anderen)? Wil jij een meer bevredigend en geïnspireerd leven? Kortom, wil jij meer voluit leven?

 

Binnenkort bieden wij de training Voluit Leven aan. Meer informatie volgt snel.

Schrijf je in voor de Be Unplugged dag: