ONS TEAM

Energize People werkt samen met een vaste groep freelancers en professionals. Door het bundelen van kracht en expertise, bieden wij totaal oplossingen voor bedrijven.

Energize People Marieke van Werven

Marieke van Werven  –  oprichter en trainer/coach

Sinds 2007 verzorgt Marieke trainingsprogramma’s met impact. Haar missie is om de wereld een beetje energieker en liefdevoller te maken. Zij doet dit door mensen te begeleiden in het versterken van hun energie en kracht. Hierbij maakt ze altijd de verbinding tussen het hoofd, hart en lijf. Met als resultaat meer energie, liefde en prestaties van individu en organisatie. Ze werkt vanuit verbinding en met een duidelijk doel voor ogen. Door haar enthousiasme, oprechte betrokkenheid en doelgericht handelen, is ze in staat mensen vleugels en energie te geven.

Energize People Kristel Beltman

Kristel Beltman  –  medeoprichter en trainer

Kristel is eigenaar van trainingsbureau Quo Tendis en medeoprichter van Energize People. De expertise van Kristel ligt bij traineeships en persoonlijke leiderschap. Kristel zoekt doorlopend naar de vonken en passie bij mensen en organisaties en weet daardoor altijd de essentie te raken. Kristel werkt vanuit verbinding en door haar gedrevenheid en snelheid weet zij vlot tot de kern te komen. Inspiratie vormt tijdens haar trainingen een terugkerend thema. Kristel vindt het fantastisch om te zien dat mensen door inzichten geraakt worden, daardoor bereid zijn om van binnenuit te veranderen en vervolgens in beweging komen. Dit maakt haar een hele waardevolle partner voor Energize People.